© 2014 - 2021, Spilltips.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Annonse
Bil & Motor - Nettsider
Spill tips
Spill på nett
Litt om Omaha

Pot Limit Omaha er i dag den nest mest populære formen for poker i verden, den mest populære er No Limit Texas Hold'em. Dens popularitet har økt betydelig de siste årene, etter hvert som flere og flere pokerspillere blir kjent med det og gir det et forsøk, og ender opp veldig fornøyd med det.

Pot Limit Omaha har en masse ting til felles med sin vellykket "fetter" Hold'em . Det er et felleskort spill, som i motsetning til de eldre populære former for poker som Stud, åpner for hyppigere situasjoner der hendene på spillerne er nærmere justert.

Når spillerne har konkurrerende hender, fremmer dette mer action . For eksempel, hvis det er tre kort til en farge på bordet, mer enn én spiller kan ha samme flush, og hvis flere har flush, kan dette inspirere noen ganske tung betting, der begge spillerne kan være villig til å få alle sine chips i potten.

Når du ser på et spill som seven card stud for eksempel, er dette langt mindre sannsynlig til å skje, ettersom hver spiller er å arbeide med bare sine egne kort. For at to spillere skal ha en flush i samme farge, ville vi trenge minst 10 av de 13 kortene.

Omaha
VELG KATEGORI

Annonse
Boligalarmer
Viaplay